Nova vest
Košarka 2

1.10.2024.

12:23

Topić: "Imam vremena"

Sprski košarkaš Nikola Topić je govoiro je na medijskom danu Oklahome.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Topić je došao na prvi NBA trneing kamp, ali neče raditi sa ekipom, jer se još uvek oporavlja i oporavljaće se od povrede kolena.

"Osećam se sjajno. Svakog dana sve bolje, što je dobar start. Uživam u Oklahomi Siti, grad je miran, tih. To mi se uvek sviđa. Znam da ću samo uživati još više", rekao je  Topić.

Mladi plejmejker otkrio je da su mu budući saigrači pomogli tokom leta.

"Ne mogu da odredim jednog, svi su mi pomagali. Često smo pričali o košarci, o životu. Posebno Čet koji je imao istu situaciju kao ja, razgovarali smo stalno.“

Mladi košarkaš ne krije da je razočaran što će celu godinu propustiti zbog povrede kolena.

"Ima nekih prednosti. Pre svega da upoznam sve koji igraju, sve koji znaju sistem. Igrati 82 utakmice u sezoni je nešto drugačije, svaki ruki prođe istim putem. Ja ću imati vremena da se pripremim za to.Videće svi da mi je svaka lopta važna, da ću dati maksimum u svakom posedu, odbrani i napadu, bez obzira da li je prijateljska utakmica, ligaška, ili nadam se jednog dana plej-of", rekao je Topić.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Epidemija hakerskih napada i u Srbiji"

Američki stručnjak za borbu protiv hakera Sajmon Tejlor upozorio je na epidemiju hakerskih napada i u Srbiji i poručio da svaki pojedinac odgovornim ponašanjem može dramatično da smanji rizike od hakerskih upada i ucena.

Tanjug

12:00

3 h

Novo Sport Video Menu