Nova vest
Košarka 1

28.9.2024.

8:35

Kejtlin Klark jednoglasno – Vilson MVP

Podeljene su individualne nagrade u WNBA i zasluženo su otišle u ruke Kejtlin Klark i Edjže Vilson.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Senzacionalna košarkašica Indijane Fiver Kejtlin Klark dobila je nagradu WNBA "ruki godine" za 2024. godinu i to jednoglasno, kako javlja Šems Čaranija novinar portala "Athletic".

Predstavljamo vam našu novu igru – Euroleague Selektor

Ona je u svojoj prvoj sezoni vodila Indijanu do plej-ofa (košarkašice Njujorka su ih pobedile sa 2-0 u seriji) i u proseku imala 19,2 poena uz 8,4 asistencije i 5,7 skokova po utakmici.

Glavna nagrada, MVP nagrada za najbolju košarkašicu otišla je u ruke najdominantnijoj dami WNBA iz redova Las Vegasa, Ejdži Vilson.

Didžonaj Kerington je igračica koja je najviše napredovala, a defanzivna košarkašica godine je Nafisa Kolijer iz Minesote.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

1 d

Aktuelno

Presuđeno: Vrhovni sud odlučio

Brazilski Vrhovni sud odredio je da X (Twitter) treba da plati kaznu od nešto više od pet miliona dolara kako bi mogla da nastavi da radi u toj zemlji, pokazuju sudski dokumenti.

Tanjug

12:17

58 min

Novo Sport Video Menu