Nova vest
Košarka 3

26.9.2024.

21:53

"Jokić će biti jedan od najboljih koji su ikada igrali košarku" VIDEO

Košarkaš Denvera Aron Gordon još jednom je pohvalno govorio o svom saigraču Nikoli Jokiću.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Denver Nagetsi ovog četvrtka imali su dan sa medijima, a Gordon je između ostalog govorio i šta mu je inspiracija u ovom timu koji vodi Majkl Meloun.


"Pobeđivanje me inspiriše. Inspiršu me moji ljudi, saigrači, tim, moja braća... Kada su teški dani to me vuče. Nikola Jokić će verovatno biti jedan od najboljih koji su ikada igrali ovaj sport. Rasel će biti deo Kuće slavnih... Uradiću sve da maksimalno iskoristim svoje vreme u NBA i da dođemo do prstena. Ovi momci me inspiršu", rekao je Gordon.

Ostalo je još manje od mesec dana do početka NBA šampionata, Denver će 4.i 6. oktobra odigrati pripremne mečeve sa aktuelnim šampionom Boston Seltiksima, a potom slede provere sa Finiks Sansima, Oklahomom i Minesotom.

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

7 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

17 h

Novo Sport Video Menu