Nova vest
Košarka 6

26.9.2024.

19:13

Jokić posle dugo vremena: "Uživao sam igrajući za Srbiju" VIDEO

Srpski košarkaš Nikola Jokić osvrnuo se na nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, govoreći prvi put za medije još od kraja prošle sezone.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
starsport

Naša selekcija osvojila je bronzanu medalju, nakon trijumfa nad Nemačkom u meču za treće mesto.

"Naravno, neću reći da mi to ništa nije značilo jer sam zaista uživao igrajući za reprezentaciju, igrajući za svoje prijatelje, predstavljajući svoju zemlju, svoj rodni grad, porodicu, znaš. Mislim da je to sjajno iskustvo i mislim da svaki igrač koji ima priliku da to uradi, treba to da uradi. To je potpuno drugačije takmičenje, turnir, kako god želiš da ga nazoveš, i, znaš, u suštini svaka utakmica je bitna – ako izgubiš, ideš kući. Tako da mislim da je to veoma, veoma zanimljivo, i posebno za igrače koji mogu da igraju, savetujem ih da to urade", rekao je Jokić na konferenciji za medije u Denveru.

Upitan je i da li je pomislio da tokom turnira u Lilu i Parizu priča za medije, pošto je najbolji igrač sveta, međutim, Jokić je samo kratko odgovorio: "Ne".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

5 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

16 h

Novo Sport Video Menu