Nova vest
Košarka 1

26.9.2024.

20:00

Svetla Holivuda spremna – piše se scenario za Lebrona i Bronija

Trener Lejkersa Džj-Džej Redik kaže da se priča, ali da još uvek ne postoji jasan plan za zajednički nastup Lebrona Džejmsa i njegovog sina Bronija kada krene sezona.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Mesec dana pre starta sezone, 22. u karijeri 39-godišnjeg Lebrona i prve za njegovog sina, košarkaški svet tačno zna šta će se dogoditi, zna to i trener ekipe ali je trenutno rezervisan da o tome priča otvoreno pred medijima.


Nije više pitanje da li će se desiti, već kada, jedinstveni trenutak na nivou profesionalnog sporta u SAD: nikad se do sada nije desilo da otac i sin dele teren jedan uz drugog, ali i to će se ubrzo promeniti jer se već nekoliko godina crta ovakav scenario sa potpisom slavnog oca, koji se i u ovom slučaju za sve pita.

Svetla holivuda su spremna, kamere uključene...

"Nemamo još određen plan kako to da izvedemo", kaže Redik, koga su novinari pitali kada bi mogao da se desi trenutak koji svi čekaju. 

"Naravno da pričamo o tome na nivou stručnog štaba, gledamo kako to da izvedemo, ali nismo još precizirali određeni scenario. Očito je da će u diskusiju biti uključeni Lebron i Broni, oni moraju biti deo diskusije", kaže Redik. 

Broni Džejms je letos izabran od strane Lejkersa, što apsolutno nikoga nije iznenadilo, i to kao 55. pik na draftu. Očekuje se da najveći deo sezone provede u razvoljnom timu gde će se tek videti koliko može.

Redik je u junu preuzeo Lejkersa posle odlaska Darvina Hama sa te pozicije.

Njegova bliskost sa Lebronom je takođe mnoge navela na pomisao da je i njegov dolazak na klupu Lejkersa deo velikog plana u koji je uključen i Džejms junior.

"Svi ovde su svesni da će Lebron uskoro da napuni 40 godina. Ali tokom prvih treninga pred sezonu on je pokazao neverovatnu energiju i entuzijazam", rekao je Redik o Lebronu.

Profimedia

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
NBA

"Ruža" koja je prerano uvenula

Derik Rouz, ime koje će zauvek ostati urezano u srcima navijača Čikaga, ljubitelja košarke. On odlučio da kaže kraj profesionalnom igranju lepršave igre, a njegov put nije bio samo sportski, već i pun emocija ispunjen usponima i padovima i neizmernom snagom.

Aleksandar Stajkovac

19:00

5 h

ABA

Novi Partizan po kom se sezona poznaje

Teško da je epilog meča između košarkaša Partizana i čačanskog Borca mogao da bude drugačiji (96:66), ali ono što je donekle bilo nepoznato jeste kako će novi tim Željka Obradovića odgovoriti na prvi zvanični izazov u sezoni.

Dejana Popović

8:13

16 h

Novo Sport Video Menu