Nova vest
Košarka 0

22.9.2024.

12:05

Bogdanović o povratku u Partizan: "Kada dođe vremena za to, presudiće emocije"

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je razgovarao sa medijima uoči početka kampa u njegovoj organizaciji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dušan Milenković/Starsport

Bogdanović je trenirao u Partizanovoj opremi, što je izazvalo "maštu" kod navijača crno-belih.

Kapiten Srbije je upitan kada će ponovo obući crno-beli dres Partizana.

"Samo sam hteo da pošaljem podršku svom klubu, gde sam počeo profesionalnu karijeru. Svi znaju koliko volim Partizan, obezbedili su mi uslove za trening. Na taj način sam hteo da im pošaljem poruku zahvalnosti. Znam da svi čekaju moje obećanje, ali ne mogu da vas lažem. Moj fokus je trenutno NBA, ali kada dođe vremena za to, presudiće emocije", rekao je Bogdanović.

On je objasnio šta su mu ciljevi sledeće sezone u NBA ligi.

"Za sada sam napravio jedan cilj, a to je da odigram 82 utakmice, to još nisam uspeo. Prošle sezone su mi falile dve, a ovu sezonu mislim da mogu to da ostvarim. Mislim da treba da radimo na timskoj atmosferi, imamo mnogo mladih igrača. Mislim da možemo to."

Bogdanović o kampu:

"Jednostavno kada sam bio mali, moj prvi ulazak u salu, i dalje se sećam tog zvuka lopte, dece. Oduvek sam hteo da budem deo te atmosfere. Pa onda novi kamp, gde naučiš neku novu stvar, fintu, stekneš novog prijatelja. Kampovi i sport doprinose razvoju dece, učimo ih pravim vrednostima. To je naša misija. Tako šaljemo poruku i motivišemo decu."

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Poklekao?

Platforma X (Twitter) izgleda "menja ploču" nakon što je zabranjena u Brazilu.

B92

12:56

1 h

Novo Sport Video Menu