Nova vest
Košarka 3

15.9.2024.

18:33

Frustracija NBA šampiona – "Nisu nam san je*ena ACB i je*ena Evroliga"

Amerikanac Huan Toskano-Anderson samo dva dana posle sporne izjave o "Dži ligi" kao drugoj najboljoj ligi sveta, doživeo je surovo otrežnjenje.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Karma je ošamarila Toskano-Andersona brže nego što je iko očekivao, nakon što je selekcija Razvojne lige NBA glatko poražena od Unikaha Malage (75:60) u finalu FIBA Interkontinentalnog turnira.

Šampion NBA sa Golden Stejtom protekle noći je shvatio koliko zapravo malo zna ili ne zna ništa o kvalitetu evropske košarke, o timovima, o ponajboljim ekipama sa Starog kontinenta.

Toskano-Anderson je vidno uznemiren i ljut držao govor saigračima tokom tajm-auta u trenutku kada se selekcija "najbolje druge lige sveta" raspadala protiv osvajača FIBA Lige šampiona. Prepotentnost je izbijala iz svake njegove reči.

U tom trenutku španski tim vodio je 52:34.

"Naš san nije da igramo j***** ACB ligu, naš san nije da igramo j***** Evroligu, naš san je da igramo j***** NBA ligu, da zaradimo stotine hiljada i milione dolara. Ovo s**** što nam rade je sramota, neprihvatljivo je. Moramo da preokrenemo ovu utakmicu", upinjao se Toskano-Anderson da probudi saigrače, ali sve je bilo uzalud.
 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu