Nova vest
Košarka 7

12.9.2024.

17:12

Arinas "izvadio pušku" u raspravi: "Kevin Durent je bolji od Lebrona" VIDEO

Interesantna rasprava viđena je tokom podkasta Gilberta Arinasa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Kevin Durent je jedan od najboljih igrača današnjice i dvostruki je NBA šampion sa Golden Stejt Voriorsima, a mnogi će reći da je jedan od najboljih skorera koje smo ikada videli.

Lebron Džejms ima četiri titule, dve sa Majamijem i po jednu sa Klivlendom i Lejkersima, najbolji je strelac svih vremena i jedini sa 40.000 poena i jedan od najboljih ikada.

Gilbert Arinas je u svojoj novoj epizodi podkasta u emisiji imao bivše NBA igrače Brendona Dženingsa i Rašada Mekentsa koji su govorili o Lebronu, Dukentu, Kobiju, Džordanu i imali interesantnu raspravu.

"Kada pričamo o Kobiju, Lebronu i Majklu Džordanu... I neko kaže da je Kevin Durent bolji igrač od njih trojice, kako biste se osećali?", upitao je Dženings, a Gilbert Arinas imitirao kako puškom puca na ljude koji bi to izgovorili.

Rašad Mekents se nadovezao:

"Kevin Durent je bolji od Lebrona", rekao je Amerikanac.

"Da li pričamo o samo košarkašima? Izađu na teren i tapkaju loptu?", upitao je Arinas i ponovo "izvadio" oružje.

"Pričamo o prirodnom talentu da samo ubaciš loptu u koš? KD mora da bude u Top 3. Zlatne medalje, MVP priznanja, šampionske titule... A razlog je zašto pre ovoga biram Lebrona je zato što donosi mnogo više stvari. Durent nikada nije imao zahteve da radi stvari koje radi Lebron. Ne mora da organizuje igru, ne mora da radi ništa osim postizanja koševa i to je potpuno drugi razgovor", rekao je Arinas.
 


 

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu