Nova vest
Košarka 24

7.9.2024.

9:00

Pobuna u Denveru – Jokiću se ovo neće svideti

Iako u svom timu imaju Nikolu Jokića, čelni ljudi Denver Nagetsa izgleda žele više da se fokusiraju na budućnost nego na kratkoročni uspeh.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Kako je objavio američki novinar Zek Lou u svom podkastu, postoji problem na relaciji trener Majkl Meloun - upravni odbor ekipe.

"Šuška se, šuška! Da stručni štab i upravni odbor, odnosno barem glavni trener (Majkl Meloun) i upravni odbor, nemaju ista razmišljanja u Denveru. I to u meri koja je čudna čak i za NBA", naveo je Lou.

Nagetsi našeg Nikole Jokića su ovog leta ostali bez Kentejvijusa Koldvel-Poupa i nisu doveli zamenu za njega, a očekuje se da će to biti mladi as Kristijan Braun u startnoj postavi.

U podkastu se dodaje da glavni operativci tima, koje predvodi generalni menadžer Kalvin But, žele da prioritet ekipe budu pikovi koje je "Grumenje" biralo u skorije vreme.

I to potencijalno i po cenu kratkoročnog uspeha.

Sa druge strane, Meloun želi da se fokusira na veterane i borbu za još jednim NBA prstenom.

Vredi podsetiti da Meloun ima ugovor do kraja 2027. godine.

Podeli:

Komentari 24

Podeli:

Lige petice

Udarac za Real Madrid

Fudbalski klub Real Madrid saopštio je da je marokanski plejmejker ​​Brahim Dijas povredio mišić u subotu tokom utakmice protiv Real Sosijedada i da neće moći da izlazi na teren nekoliko nedelja.

B92.sport

15:50

18 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu