Nova vest
Košarka 6

17.7.2024.

8:10

Hrvat dominirao, Tristan nije ni kročio na parket – katastrofa drugog pika

Još jedno veče u Letnjoj ligi NBA je iza nas, a Srbija nije imala košarkaše na parketu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Posle povrede Nikole Đurišića, od naših predstavnika je ostao samo Tristan Vukčević koji ponovo nije igrao u porazu njegovog Vašingtona od Portlanda rezultatom 82:80.

Odgovoran za neuspeh je njegov saigrač i drugi pik sa minulog drafta Aleks Sar koji za 30 minuta na parketu nije uspeo da postigne koš iz čak 15 pokušaja. Samo donekle se iskupio sakupivši devet skokova i tri asistencije.

Bab Kerington je predvodio Vizardse sa 20 poena, dok je u pobedničkom timu Brajs Megauen imao 19.

Sjajno veče je imao hrvatski centar Karlo Matković u porazu Nju Orleansa protiv San Antonija 90:85. Nekadašnja "petica" Mege i Cedevite je meč završio sa 25 poena, pet skokova i tri asistencije za 25 minuta sa klupe Pelikansa.

Na parketu je bio i Rokas Jokubaitis, koji Letnju ligu igra za Njujork Nikse. Litvanski košarkaš je imao četiri poena i dve asistencije u porazu od Bruklina (92:85).

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Prodat je za 35.000 dolara

Heritage Auctions je prodao prototip Nintendo PlayStation kontrolera za 35.000 dolara, a u pitanju je jedan od najređih komada hardvera iz gejming istorije.

B92

11:00

1 h

Aktuelno

Open AI podržava

Kompanija Open AI podržava kalifornijski predlog zakona koji bi obavezao tehnološke kompanije da označe sadržaj koji je generisan veštačkom inteligencijom.

Tanjug

8:50

3 h

Novo Sport Video Menu