Nova vest
Košarka 16

4.7.2024.

19:00

Bogdanović trejdovan

Njujork Niksi su napravili veliki posao i dogovorili se sa Bruklin Netsima.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Njujork Niksi već imaju šampionsku ekipu sa Vilanove na okupu, pošto svlačionicu dele Džejlen Branson, Džoš Hart i Donte Divićenco, a sada će im se priključiti i Mikal Bridžis.

On je nedavno trejdovan iz Bruklin Netsa u Njujork Nikse i sada će čitav posao biti završen. Kako javlja Šems Čaranija u sve je uključen i Bojan Bogdanović.

Niksi su dogovorili trogodišnji ugovor vredan 9 miliona dolara sa Šejkom Miltonom koji će zajedno sa Bojanom Bogdanovićem otići u Bruklin Netse, a Keita Bejts-Diop dolazi u Njujork kao i Mikal Bridžis koji je centralna figura ovog trejda.

Niksi su ove godine usled velikog broja povreda ostali bez plasmana u finale Istoka kada su poraženi u sedmoj utakmici u Medison Skver Gardenu od strane Indijana Pejsersa.

Videćemo da li će dogodine imati više uspeha.


 

Podeli:

Komentari 16

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Razotkriveni su

Hiljade pedofila koji preuzimaju i dele sadržaj o seksualnom zlostavljanju dece (CSAM) moglo bi biti identifikovano zahvaljujući logovima malvera za krađu informacija koji su procurili na dark vebu.

Informacija.rs

10:00

2 h

Gejming

Bilo kuda, AI svuda

Sve više kompanija u industriji video-igara koristi alate veštačke inteligencije za izradu delova koda, vizuala ili čak celih igara.

Zimo

8:15

4 h

Novo Sport Video Menu