Nova vest
Košarka 1

27.6.2024.

17:50

Niko neće Lebronovog sina? Đurišić čeka šansu karijere

Broni Džejms, Nikola Đurišić i brojni drugi igrači čekaju svoju šansu na NBA draftu i videćemo da li će biti izabrani.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

NBA draft se po prvi put u istoriji održava u dve noći (nešto slično NFL sistemu gde je draft podeljen po rundama u više dana).

Ipak, ovo nije prva reforma drafta pošto se sistem kroz godine menjao mnogo puta, a pošto smo u noći iza nas videli prvih 30 pikova i Nikola Topić je dobio svoju ekipu.

Pošto smo u prvoj rundi imali jednog srpskog igrača, ispratićemo drugi dan da vidimo da li će drugi srpski igrač i njegov saigrač iz Mege biti izabran drugi dan, a radi se o Nikoli Đurišiću.

Već smo pisali detaljnije o ovoj klasi NBA drafta i šta se manje-više očekuje od svih polaznika ove klase pa sada nećemo gubiti vreme na to.

Ono što je svima zanimljivo i vrlo verovatno će biti glavna priča drugog dana, jeste sin Lebrona Džejmsa, Broni Džejms.

Broni Džejms je imao mnogo "buke" zbog svog oca, ali talentom te priče nije potvrdio pa je rangiran kao 72. najveći talenat svoje generacije.

Nema mnogo ekipa zainteresovanih za njega, odavno smo slušali spekulacije da je Sem Presti (GM Oklahome) odavno odustao od Bronija i da ga nije želeo ni po cenu da dobiju Lebrona sa njim u paketu.

Sve u svemu u drugoj rundi i dalje ima talentovanih igrača i svi se nadaju da će šansu dobiti, a u noći između četvrtka i petka ćemo saznati i koliko njih će moći da se zove NBA igračem.



 

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu