Nova vest
Košarka 0

27.6.2024.

9:00

Topić: "Nikole? Puno ih ima, to je sigurno" VIDEO

Po prvi put u svojoj karijeri, Nikola Topić se obratio predstavnicima medija kao zvanični NBA košarkaš, te je jedno pitanje bilo nezaobilazno.

Dušan Đukanović
Profimedia

Ono se ticalo njegovog imena, koje deli sa mnogim drugim košarkaškim asevima iz Srbije. Naravno, pre svega u ovom trenutku najaktuelnijeg Jokića, trostrukog MVP-ja i Đurišića koji bi trebalo večeras da bude izabran u drugoj rundi drafta.

"Nikola je jedno od najpopularnijih imena u Srbiji. Tako da da, možda. Puno ima Nikola, to je sigurno", rekao je Topić.

Generalni menadžer tima Sem Presti je izjavio da će Topić najverovatnije propustiti prvu sezonu u NBA, dok sam igrač nije u trenutku konferencije za medije znao kakvi su planovi za period oporavka.

"Ne još uvek. Idemo polako. Pričaću sa klupskim lekarom i videti šta je najbolje za mene", dodao je Topić.

Prešlo se i na neke manje ozbiljne teme, pa je upitan i kako voli da provodi slobodno vreme.

"Druženje sa prijateljima, gledanje filmova sa porodicom, uživam da gledam dobre filmove i serije", nastavio je talentovani plejmejker.

Nije promakao ni detalj kada je Topićevo ime prozvano, a od tog trenutka njegov saigrač Džejlen Vilijams mu prišao i čestitao njemu i njegovoj porodici.

"Puno mi to znači, jer me je prihvatio. Ustao je i rukovao se sa mnom. Sjajno je što je bio tu", sumira utiske Topić.

Kaže da nije znao prethodno da će ga Oklahoma izabrati.

"Razgovarao sam sa ljudima iz kluba nekoliko puta, ali nisam još posetio Oklahomu. Svaka organizacija i ljudi koje sam upoznao su bili dobri, to je bio slučaj i sa Oklahomom. Imaju dobrog trenera, generalnog menadžera, svi. Uzbuđen sam što sam ih upoznao lično i pričao sa njima", zaključio je Topić.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu