Nova vest
Košarka 2

13.6.2024.

23:10

Džej-Džej Redik najbliži klupi Lejkersa

Predstavnici Lejkersa obavili su u prethodnom periodu više razgovora sa nekadašnjim košarkašem Džej-Džej Redikom i blizu su dogovora da preuzme ekipu.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Redik nikada nije vodio NBA tim po završetku karijere, posvetio se poslu analitičara na TV stanicama, ima i svoj podkast kanal, međutim poslednjih dana mu se pruža prilika života - da preuzme Lejkerse. 

On je već obavio nekoliko razgovora, što telefonskih, što uživo, sa generalnim menadžerom "jezerdžija" Robom Pelinkom, koji rukovodi operacijom potrage za novim trenerom, zajedno sa vlasnicom franšize Džini Bas.

"Opipavanje pulsa" je proteklo pozitivno, pa će se dve strane ponovo sresti i pričati o poslu, ovog puta u formi zvaničnog intervjua, javlja ESPN.

Novi sastanak zakazan je za vikend, kada će mnoge stvari biti jasnije, ali kako sada one stoje, nekadašnji sjajni šuter je veoma blizu preuzimanja ekipe u kojoj igra njegov veliki prijatelj Lebron Džejms.

Bivši košarkaš Orlanda, Milvokija, Klipersa, Filadelfije, Nju Orleansa i Dalasa "isplivao" je kao opcija za Lejkerse nakon što ih je neočekivano odbio Den Harli, trener Konektikat Univerziteta.

Harliju je nuđen višegodišnji ugovor vredan 70 miliona dolara.

Na listi novog trenera Lejkersa našao se i asistent u stručnom štabu Nju Orleansa Džejms Borego međutim on je u ovom trenutku mnogo bliži tome da preuzme Klivlend, pa se i od njega odustalo u Los Anđelesu.
 

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu