Nova vest
Košarka 7

12.6.2024.

10:35

Može li Boston bez njega?

Košarkaš Boston Seltiksa Kristaps Porzingis povredio se tokom utakmice broj dva u velikom finalu NBA lige protiv Dalas Maveriksa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Košarkaši Boston Seltiksa poveli su sa 2-0 u seriji finala NBA lige protiv Dalas Maveriksa i u detaljnoj analizi na našem sajtu objašnjeno je i kako se to dogodilo:
 



Ipak, Seltiksi imaju jednu muku od te druge utakmice pošto se tada povredio Kristaps Porzingis i upitno je da li će igrati u noći između srede i četvrtka u "American Airlines Centru" (od 2 časa i 30 minuta po našem vremenu).

Seltiksi su Porzingisovo stanje objavili u utorak uveče.Kritaps Porzingis je pokidao medijalni retinakulum koji omogućava dislokaciju zadnje tibijalne tetive u njegovoj levoj nozi.

To se dogodilo na 3:27 do kraja treće četvrtine utakmice broj dva i ova povreda nije povezana sa povredom lista koja ga je ranije mučila.

Seltiksi su objavili da su posle konsultacija sa stručnjacima ustanovili da se ne radi o težoj povredi i da će pred početak utakmice odlučiti da li će moći da igra ili ne, a sve više se spekuliše da ga čeka specijalna operacija čim se sezona bude završila.



Prema rečima Adrijana Vojnarovskog, izvori su mu potvrdili da će Porzingis igrati utakmicu broj tri i ostavili prostor da se odluka promeni pred početak meča u slučaju nužde.

Podeli:

Komentari 7

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

6 h

Novo Sport Video Menu