Nova vest
Košarka 0

2.5.2024.

9:09

Trener Minesote operisan – propušta start serije protiv Denvera?

Kris Finč, trener Minesote, mogao bi da propusti nekoliko mečeva na startu polufinalne serije Zapadne konferencije protiv Denver Nagetsa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Finč je doživeo povredu tokom četvrte i poslednje utakmice prve runde protiv Finiksa, kada je njegov igrač Majk Konli naleteo na njega kraj aut-linije.

Doživeo je povredu kolena zbog koje je morao da bude operisan, a prema navodima američkih medija planira da dođe u "Bol arenu" na prva dva susreta protiv tima iz Kolorada.

Pod uslovom da se nađe bezbedno mesto, sedeće tik do terena. O njegovom oporavku je pričao baš Majk Konli.

"Ide mu dobro. Pričali smo danas, operisan je. Ne znamo da li će biti na klupi ili ne, da li će putovati uopšte. Ne znam da li će moći da bude preblizu akcije, naravno oko mene. Nadam se da će se vratiti čim može", rekao je Konli.

Iskusni plejmejker je u sredu dobio nagradu za najboljeg saigrača u NBA ligi, ali Finč nije bio saglasan sa takvom odlukom

"Hteo je da stavi veto na moje osvajanje te nagrade. Zato što sam ga povredio. Šali se, u dobrom je raspoloženju. Nadam se da će proces oporavka biti takav da će biti sa nama na prvim mečevima u Denveru", prenosi Konli kako se našalio njegov trener.

Denver i Minesota su prvi kompletiran par u polufinalima konferencija, ali za sada nije poznato kada će tačno ta serija startovati.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

"To nećemo koristiti"

Šef razvojnog tima Sports Interactive odbacio je mogućnost korišćenja generativne veštačke inteligencije za poboljšavanje dosadnih pres konferencija u Football Manageru.

HCL

15:35

5 h

Novo Sport Video Menu