"Džon i Kobi su često leteli na utakmice svoje dece"

Pored Kobija i Đijane Brajant u nesreći koja je odnela devet života poginuli su i članovi porodice Altobeli.

Izvor: LN

Ponedeljak, 27.01.2020.

01:11

AP Photo/Matt Hartman

Brajant (41) i njegova ćerka Đijana (13) su bili među devetoro ljudi koji su poginuli, objavio je šerif Okruga Los Anđelesa Aleks Vilanueva, prenosi "Njujork Tajms".

Bezboj klub Bruster Vajtkeps objavio je imena još troje tragično poginulih u nesreći koja se dogodila u nedelju nešto pre 10 ujutru po tamošnjem vremenu.

Bivši trener Vajtkepsa Džon Altobeli i njegova žena i ćerka, Keri i Alisa Altobeli, bili su u helikopteru zajedno sa Kobijem, Đijanom, pilotom i još troje ljudi.

"Ovo je tužan dan za bejzbol i Bruster Vajtkeps porodicu. Pružamo podršku porodici Atltobeli i svima koji su učestvovali u ovoj tragediji", naveo je menadžer ekipe Džejmi Ševik.

Đijana i Alisa su bile saigrači na "Mamba Akademiji" i porodice su zajedno letele na utakmicu iz "Orindž Kauntija" do "Tauzand Ouksa", potrvđeno je za "CNN" od strane pomoćnog trenera Džona Altobelija u svom trenutnom bejzbol klubu "Orindž Kaunti Koledžu", Rona La Rufe.

"To je bilo nešto što je Džon često radio. Često su on i Kobi zajedno leteli kako bi gledali svoju decu", naveo je on.

"CNN" se bavio uslovima u kojima se odvijao let helikoptera. Kako su naveli, uslovi su bili "magloviti i oblačni".

"Relativna vlažnost vazduha je bila na 100%, što znači da je vazduh bio kao kaša", rekao je Majkl Gaj, meteorolog "CNN"-a.

I dalje nema zvaničnih informacija o uzroku pada helikoptera, koji se zapalio nedugo nakon što se srušio, prenosi "Los Anđeles Tajms".

Taj medij navodi da je helikopter "pao usred maglovitih uslova" i poziva se na izvor blizak istrazi.

Pročitajte još
Poginuo Kobi Brajant!
24 sekunde za No. 24
Tragedija: Poginula i Brajantova ćerka
Zbogom, Kobi
Bogdanović: Izgubio sam košarkaškog oca
"Moj mentor" – kako je Kobi pomogao Novaku da se vrati u vrh?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: