Nedelja, 24.11.2019.

23:52

Maestralni Luka Dončić! VIDEO

Reprezentativac Slovenije Luka Dončić je odigrao još jednu fenomenalnu utakmicu za Dalas Meverikse.

Izvor: SV

Maestralni Luka Dončić! VIDEO
(Tanjug/AP Photo/David J. Phillip)

Nekadašnji košarkaš Real Madrida je u pobedi nad Hjustonom rezultatom 137:123 ubacio 41 poena uz 10 asistencija i 6 skokova.

Tim trenera Rika Karlajla je imao veliku prednost tokom prvog poluvremena, ali su Roketsi u nastavku uspeli da se približe na pristojnu razliku.

Ipak, loše odluke u napadu, pre svih Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka su dovele do toga da Meveriksi odbiju taj nalet i da na kraju zabeleže ubedljivu pobedu.

Pored Dončića sjajnu partiju je pružio Tim Hardavej sa 31 poena, dok je Kristaps Porzingis dodao 23 uz 13 skokova.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Harden sa 29 poena uz 11 asistencija, ali i očajan šut iz igre (10/23).

Vestbruk je meč završio sa 27 poena, za šta mu je bilo potrebno 20 pokušaja iz igre, dok je Klint Kapela ponovo zabeležio fantastičan dabl-dabl učinak sa 19 poena i 22 skoka.

Vredi istaći i partiju Pi Džej Takera, koji je upisao 16 poena uz 5 skokova, a u velikom delu meča je odigrao dobru odbranu na Porzingisu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: