Tander tražio Bogdana Bogdanovića, Kingsi odbili

Oklahoma Siti Tander pokušava da se reši visokog ugovora Stivena Adamsa, vrednog 25 miliona dolara sledeće sezone, pa su ga ponudili Sakramento Kingsima.

Izvor: AK

Ponedeljak, 24.06.2019.

20:15

Tander tražio Bogdana Bogdanovića, Kingsi odbili
Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Međutim, Tander je od "kraljeva" tražio da u paketu za trejd bude i srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, ali je to tim iz Kalifornije odmah odbio, prenose američki mediji.

Novozelandski centar je jedan od trojice najplaćenijih igrača Oklahoma Sitija, uz najveće zvezde tima Rasela Vestbruka i Pola Džordža, a ovaj trio zajedno pokriva čak 89% "seleri kepa" ekipe za sledeću sezonu.

Adams je protekle sezone prosečno beležio 13,9 poena uz 9,5 skokova, 1,6 asistencija i 1,5 ukradenih lopti po meču, što su mu najbolje brojke u karijeri, ali bi u slučaju njegovog ostanka Tander morao da plati porez na luksuz.

S druge strane, Bogdanović je u svojoj drugoj NBA sezoni imao prosek od 14,1 poena uz 3,8 asistencija i 3,5 skokova i čini jednog od nosilaca igre Kingsa, iako će sledeće sezone igrati za "samo" 9 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: