"Jokić najnesebičniji superstar u NBA, Milsap sve čemu smo se nadali"

Tim Koneli, predsednik košarkaških operacija Denver Nagetsa, govorio je o Nikoli Jokiću i budućnosti njihove ekipe.

Izvor: LN

Utorak, 21.05.2019.

21:25

Photo by Steve Dykes/Getty Images

Koneli je o protekloj sezoni, ali i očekivanjima u narednoj, govorio u završnom obraćanju medija pred odlazak na pauzu između sezona u NBA ligi.

On je Jokića nazvao "najnesebičnijim superstarom u ligi".

"Ne znam štta još možemo da uradimo. Ovaj grad je dinamičan... Grupa naših vlasnika je jedna od najuticajnijih u svetu sporta, od Londona do Los Anđelesa... Tim je veoma uspešan, imamo najnesebičnijeg superstara u NBA ligi", bio je jasan Koneli.

Koneli je istakao da bi Majkl Maloun "definitivno trebalo da bude trener godine". Podsetimo, Maloun je ušao u najuži izbor za ovu prestižnu nagradu, uz Doka Riversa iz Klipersa i Majka Budenholzera iz Baksa.

Šta je Maloun imao da kaže u poslednjem ovosezonskom obraćanju medijima pogledajte OVDE.

"Imali smo nekoliko igrača koji su igrali pod povredom, neki su imali operacije tokom sezone. Mislim da je očekivano da naredne sezone videmo bolju verziju naše ekipe. Ne znam da li to znači više pobeda, ne znam da li ćemo biti bolji u plej-ofu, ali mislim da nema razloga da mislimo da ćemo nazadovati (naredne godine)",
izjavio je jedan od glavnih ljudi Nagetsa.

Što se tiče Pola Milsapa, Koneli je saglasan sa trenerom.

"Pol je sve čemu smo se nadali. Očekujem da bude u dresu Nagetsa i naredne sezone. I mi i on želimo isto".

Koneli je bio u obliasku u Vašingtonu, gde su Vizardsi pokušali da ga "vrbuju", uz odobrenje Denvera.

"Imao sam neke veoma lepe razgovore sa gospodinom Leonsisom i njegovim zaposlenim. Zažmurio sam i zamislio sebe negde druge, razmislio o svim vezama koje sam stekao ovde i nisam mogao da sebe zamislim negde drugde", istakao je Koneli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: