"Nismo zadovoljni sezonom"

Trener Denver Nagetsa Majkl Maloun pričao je o protekloj sezoni, jednoj od najuspešnijih u skorijoj istoriji ekipe.

Izvor: LN

Utorak, 21.05.2019.

19:49

Photo by Steve Dykes/Getty Images

Prošle sezone Nagetsi su "za dlaku" ostali bez plej-ofa, a početkom ove kritičari su se pitali da li su napravili dovoljan pomak da uđu u doigravanje.

"Mislim da smo poslali veoma glasnu poruku. Tokom cele sezone ljudi su se pitali u vezi nas... Rekao bih da smo odgovorili na sva pitanja oko našeg tima na najbolji mogući način", bio je jasan Maloun.

Denver je minule sezone uspeo da bude drugi na kraju regularnog dela sezone na Zapadu, a onda i da dođe do polufinala te konferencije u plej-ofu.

I pored svega toga, Maloun kaže da apsolutno svaki zaposleni u toj NBA franšizi želi mnogo više.

"Nismo zadovoljni. To je najbolji deo svega. Nijedan trener, nijedan igrač, nijedan od čelnika... Niko nije zadovoljan učinjenim ove godine. Srećni smo i uzbuđeni, ali ne i zadovoljni", istakao je trener Denvera.

Mnogi od Denvera očekuju da tokom leta napravi neke poteze na tržištu slobodnih agenata koji bi ih odveli na "viši nivo".

"Uvek je lako reći: Hajde da pokušamo da dovedemo tog i tog igrača. Nekada je pravi odgovor razvijanje nekod koga već imate"
, dodao je Maloun.

Predsednik košarkaških operacija Nagetsa Tim Koneli nedavno je bio u ragovoru u Vašingtonu oko prelaska u Vizardse, ali se odlučio da ostane u timu koji je izgradio.

"Nisam želeo da on ode, ali sam verovao Arturasu Karnišovasu (generalnom menadžeru ekipe). Pričali smo o tome, ništa više... Lojalnost i kontinuitet su retkost u sportu i meni su jako bitni. Ja sam trener Denvera zbog Tima Konelija",
istakao je 47-godišnji stručnjak.

Pol Milsap je ove sezone imao ugovor na 30 miliona dolara, a sada se Denver pita da li će taj isti ugovor produžiti na dodatnu sezonu, ili će ga otpustiti.

Takođe, moguće je da se Nagetsi i Milsap dogovore, pa da iskusni krilni centar potpiše novi ugovor za manje novca.

"Pol (Milsap) je sve čemu smo se nadali. Naš cilj je isti kao Polov, a to je da on ostane ovde".

Što se tiče Nikole Jokića, Maloun je otkrio da je njegov konj "Hvatač snova" pobedio na trci u Somboru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: