Borba za plej-of – Kingsima dobar raspored, Tander u problemu

Do kraja ligaškog dela sezone u NBA ligi ostalo je još da ekipe odigraju oko desetak mečeva, što znači da je sada svaki duel od velike važnosti.

Izvor: PT

Utorak, 19.03.2019.

17:42

Borba za plej-of – Kingsima dobar raspored, Tander u problemu
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Košarkaši Denvera u noći između ponedeljka i utorka obezbedili su plasman u plej-of, međutim biće im teško da ostanu u koraku sa Golden Stejtom za prvom mestu.

Prema specijalizovanom sajtu "Tankathon", koji se bavi težinom rasporeda do kraja sezone, Nagetsi imaju deveti najteži od trideset ekipa.

Nagetsima su ostali mečevi sa Golden Stejtom, Hjustonom, Portlandom, Oklahomom i drugim rivalima. U poređenju, Golden Stejt se nalazi na tek 24. mestu, što znači da imaju jedan od lakših rasporeda.

Nama najzanimljiviji raspored za videti je od Sakramento Kingsa. "Kraljevi" su se udaljili od plej-ofa, ali do kraja sezone imaju nešto povoljniji raspored.
Foto: Screenshot/Tankathon/ Težina rasporeda
Kingsi će se boriti za doigravanje sa Los Anđeles Klipersima i Jutom, međutim "džezeri" imaju ubedljivo "najlakše" mečeve do kraja, dok su Klipersi na 19. mestu.

Iako je praktično nemoguće da se Oklahoma ne nađe u plej-ofu, Sakramento bi upravo s njima mogao da vodi borbu do kraja. OKC je dosta pala na tabeli, igraju očajno, a pritom imaju jedan od težih rasporeda do kraja.

Njih čekaju utakmice sa Torontom, Milvokijem, Denverom, Hjustonom, Indijanom, a uz to su u veoma lošoj formi. Kingsi su daleko od plej-ofa, ali ukoliko uhvate dobar ritam, mogli bi opasno da se "potuku" za osmo mesto.

Bruklin Netsi imaju ubedljivo najteži raspored do kraja, a potom slede Atlanta, Minesota, pomenuta Oklahoma, Klivlend, Lejkersi, Indijana, Šarlot, Denver i Majami. Sa druge strane, "najlakši" mečevi čekaju Jutu, Toronto, Filadelfiju, San Antonio, Vašington, Milvoki, Golden Stejt...

Šta vi mislite? Kako će na kraju izgledati Zapadna, a kako Istočna konferencija?
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: