Nova vest
Košarka 3

22.3.2024.

22:05

I Mitrović klicao Teodosiću: Ovo nije doživeo nijedan igrač

Luka Mitrović se pridružio čitavoj hali u veličanju lika i dela Miloša Teodosića posle pobede Zvezde nad Virtusom 94:79 u 31. kolu Evrolige.

Izvor: B92.net

Autor: B92

B92
B92
Starsport

Zvezda je na taj način prekinula u niz poraza u Evroligi, ukupno šest, zbog čega je posebno drago Mitroviću.

"Definitivno nam je trebala jedna ovakva utakmica, jedna ovakva pobeda bez obzira na naš plasman na tabeli i na već izgubljene šanse za plasman u plej-in. Nije ni svakako prijatno beležiti toliki niz poraza, neke od njih na svom parketu pred sopstvenim navijačima, ali eto, za nastavak, za dalji rad i nastavak u svim takmičenjiam bitno nam je da odradimo ovaj kraj evrolige kako treba".


Na pitanje koliko su navijači, iako u najmanjem broju ove sezone, dali impuls za dobar ritam na terenu, kaže:

"Pa, da, nije prvi put, bilo je slučajeva u mojim prethodnim sezonama ovde kada je na nekim utakmicama koje su počele tiho, bez nekog velikog rezultatskog značaja, sa možda ne najvećom psoetom, na kraju se završilo jednom lepom slikom, lepim navijanjem, lepom utakmicom. Kako u sportu, tako i u životu generalno, nekad morate da uživate u momentima bez obzira na neko generalno stanje, a mi smo uživali bez obzira na stanje na tabeli i na sve. Uživali smo večeras na parketu a nadam se da je uživala i publika".


Ovacije čitave hale dobio je Miloš Teodosić - klicao mu je i Mitrović.

"Teo je to svakako zaslužio... Mislim da je prvi put u isotriji jedan igrač dobio ovacije i domaćih i gostujućih navijača u istoj utakmici. To dovoljno govori o njegovoj veličini".

Podeli:

Komentari 3

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Amerika ponovo zabranila

Američka vlada kaže da je oduzela neke licence koje su dozvoljavale američkim proizvođačima čipova da izvoze određenu robu kineskom tehnološkom gigantu Huawei.

BBC

13:20

1 h

Novo Sport Video Menu