Nova vest
Košarka 22

28.10.2024.

20:55

Partizan se opet oglasio – evo šta će dobiti "uskraćeni" sezonci

Košarkaški klub Partizan još jednom se oglasio povodom utakmice sa Monakom u Evroligi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Taj duel na programu je u sredu od 20.45 u hali "Aleksandar Nikolić" umesto u Beogradskoj areni.

Zbog toga, ulaz neće biti moguć za sve vlasnike sezonskih karata.

"KK Partizan će u sredu, 30. oktobra od 20.45 dočekati Monako u hali 'Aleksandar Nikolić'. Kao što je već objavljeno, usled datih okolnosti po kojima crno-beli neće moći da igraju u Beogradskoj areni već u hali daleko manjeg kapaciteta, Klub je morao da donese nepopularnu odluku i omogući ulaz samo vlasnicima sezonskih karata za Nivo 100, Nivo 200 i Nivo 300 (Sky Box). Takođe, sezonske ulaznice za sektor 'Grobari Jug' neće važiti, već će 'Južna tribina' na raspolaganju imati umanjeni kontigent dnevnih karata", saopštili su iz Partizana i dodali:

"Uz iskreno izvinjenje svim vlasnicima sezonskih karata za Nivo 400 koji će usled nastalih okolnosti ostati uskraćeni za mogućnost praćenja utakmice protiv Monaka, Klub će im refundirati 35% cene dnevne ulaznice za njihov sektor, što je jednako dobiti koju bi ostvarili da su svoju ulaznicu prodali putem 'resell' opcije. (Nivo 400 centar će dobiti 1.050 dinara u tokenima kroz svoje profile, dok će Nivo 400 bok i zapad, u tokenima dobiti po 875 dinara).  Takođe, u dogovoru sa FK Partizan, vlasnicima sezonskih ulaznica za Nivo 400 će biti omogućen besplatan ulaz na prvu narednu utakmicu koji će FK Partizan igrati na stadionu JNA. U subotu, 9. novembra, crno-beli dočekuju Radnički iz Kragujevca".

Podeli:

Komentari 22

Podeli:

Euroleague

Gos je spreman za Real

Košarkaš Olimpijakosa Amerikanac Najdžel Vilijams-Gos biće u konkurenciji za tim na meču protiv Reala u šestom kolu Evrolige, prenosi Basketnjuz.

Tanjug

23:00

14 min

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu