Nova vest
Košarka 1

21.3.2024.

23:15

Musa: Bilo je lakše jer smo igrali bez pritiska

Košarkaši Reala slavili su kao gosti protiv Partizana sa 88:76 u 31. kolu Evrolige.

Izvor: Sport Klub

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
David Damnjanovic/Starsport

Dženan Musa je u timu iz Madrida odigrao svega osam minuta i postigao tri poena, ali je bio veoma zadovoljan zbog nove pobede.

"Mislim da smo odidgrali jako dobro, da smo zatvorili skok i to je ovde bilo najbitnije. Znamo koliko je Partizan dobar, pogotovo na svom terenu. Odigrali smo 40 minuta skoncentrisano i osigurali smo prvo mesto u regularnom delu što je jako bitno za nas", rekao je Musa u intervjuu za Sport klub i dodao.

"Igrali smo više opušteno, kad igrate tako, opusti se i ruka i igrate bolje. To je presudilo, što smo igrali bez pritiska. Želim svu sreću Partizanu u nastavku. Sledi im borba za top 10, imaju jako težak raspored, ali sve je moguće".

Uporedio je ovaj sa nekim prošlim susretima sa crno-belima.

"Atmosfera ovde je uvek na paklenom nivou, znamo uvek šta nas čeka kad dođemo, i protiv Zvezde i protiv Partizana, ali navikli smo da protiv beogradskih klubova igramo ovako, da je svaka utakmica na nož, da je svaka kao finale. Bili smo spremni na to i odradili smo dobar posao."

Na kraju, analizirao je i dosadašnji tok sezone.

"Mislim da imamo veći kontinuitet u odnosu na prošlu sezonu. To ništa ne mora da znači. Kao što je Olimpijakos na kraju prošle godine igrao, pa je bilo kako je bilo...Znate da smo mi pobedili i osvojili Evroligu. Sledi nova borba, plej-of, Fajnal-For, nastavljamo", zaključio je Musa. 

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu