Nova vest
Košarka 23

25.10.2024.

14:50

Plavšićevo zakucavanje o kojem se priča: Urlik na -20 VIDEO

Centar Crvene zvezde Uroš Plavšić dobio je svojih "pet minuta" u meču sa Realom i odigrao dovoljno da o njemu Sferopulos može dobiti još jasniju sliku za nastavak sezone.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia

Plavšić je za 17:48 minuta u igri, što mu je i najduže provedeno vreme na terenu ove sezone, postigao sedam poena (3/8 za dva) i zabeležio tri skoka.

U odsustvu Bolomboja, Plavšić je dobio baš ono što je tražio, više prostora, a veći izazov nije mogao da poželi da testira svoju formu - borbu sa Realovim rmpalijama Tavaresom i Ibakom.

Možda Zvezda i Plavšić nisu dobili ovaj rat sa Realom, ali je Plavšić definitivno dobio jednu svoju malu bitku u reketu, u momentu kada su Madriđani vodili dvadeset razlike.

U toj situaciji fintom je izbacio iz igre Tavaresa, potom je "posterizovao" Deka, doduše lopta je uz dozu sreće ušla kroz obruč, da bi, na vrhuncu naboja, emotivno urliknuo i tom prilikom, dok je slavio, zadao opasan, ali nenameran udarac Ibaki laktom u grlo, toliko da je ovaj morao da izađe iz igre.

Bio je to Plavšićev "hajlajt" u Evroligi, koji je njega samog oduševio i upumpao mu samopouzdanje, ali i izazvao komičnu reakciju Serhija Ljulja.

Podeli:

Komentari 23

Podeli:

Srpski fudbal

Ko posle Ilieva? Niko

Još jedan od poteza prinudne uprave Partizana je bio da se raziđu sa dosadašnjim sportskim direktorom crno-belih Ivicom Ilievim.

Mozzart Sport

17:00

37 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Sunovrat Mercedesa

Nemački proizvođač automobila Mercedes-Benz objavio je danas da je u trećem kvartalu 2024. zabeležio značajan međugodišnji pad profita.

Tanjug

12:23

5 h

Novo Sport Video Menu