Nova vest
Košarka 0

24.10.2024.

23:45

Teodosić posle Reala: "Daleko od toga da je to alibi, ali..."

Miloš Teodosić, plejmejker Crvene zvezde, sumirao je utiske posle poraza od Reala i istakao važnost izostanka Džoela Bolomboja.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Crvena zvezda je ubedljivo poražena u petom kolu Evrolige od Reala u Madridu.

Igrajte Euroleague Selektor

Zvezda je plašljivo ušla u meč i delovalo je da je u istom ritmu igrala svih 40 minuta.

"Oni su u dobrom ritmu, a mi smo im dozvolili da se razigraju. Iskreirali su dosta otvorenih pozicija za šut i zicera. U nekim momentima delovalo mi je da smo ih precenili. Previše smo ih poštovali. Nije naše najbolje izdanje. Treba što pre da zaboravimo utakmicu. Očekuje nas težak raspored u naredne dve nedelje", rekao je Teodosić i nastavio:

"Imali smo problema sa njihovom odbranom. To svakako jeste stvar na kojoj treba da radimo. Ovo je tek peto kolo, sezona je dugačka. Napad i uigranost će tek doći. Problem postoji, ali ima vremena sve da se ispravi".

Nema stajanja za crveno-bele, pošto sledi duel sa Zadrom u ABA ligi, a onda duplo kolo EL protiv Žalgirisa i Panatinaikosa.

"Zato moramo da zaboravimo poraz. Čekaju nas tri strašno teške utakmice. Žalgiris kod kuće igra odlično, čvrsto. Najpre moramo da se fokusiramo na Zadar, da dobijemu tu utakmicu. Nadam se da ćemo ući rasterećenije u utakmice protiv Žalgirisa i Panatinaikosa i da ćemo uspeti da ostvarimo pobede".

Na kraju, iskusni plej prokomentarisao je i dolazak, odnosno povratak Filipa Petrueševa, ali i izostanak Džoela Bolomboja.

"Oplemeniće igru sigurno. On je sjajan igrač koji dosta stvari radi na terenu. Daleko od toga da je to alibi, ali večeras nam je Džoel baš falio. Mnogo će nam pomoći Petrušev", podvukao je Teo.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu