Nova vest
Košarka 0

23.10.2024.

14:47

Sterling kao preporuka – plej Asvela je sigurica, verujte u Monekea

Novo kolo Evrolige, nove nedoumice koga izabrati u svoj "fantazi" tim u Selektoru B92.sport.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Isprobajte svoje znanje – Euroleague selektor

Putem našeg sajta imate mogućnost da se igrate i da sastavite svoj tim i tako da se takmičite sa drugim ljubiteljima košarke.

Mi ćemo vam sada pomoći i dati neke predloge koje igrače da stavite za ovo kolo, tačnije koji vam mogu doneti mnogo poena.

Sterling Braun (Partizan)

Ovaj košarkaš Partizana je imao veoma dobre prethodne tri utakmice sa prosekom od 18 poena, 3,7 skokova i indeksom od 18. U ta tri meča ima prosek od 50 odsto kada se sagledaju ubačene trojke. Željko Obradović ga koristi kao beka, što njemu apsolutno odgovara.

Teo Maledon (Asvel)

Maledon je možda i najveće iznenađenje od starta Evrolige. Trenutno vodi po pitanju broja indeksnih poena od 24,5 po utakmici. Bek Asvela je odigrao sjajnu utakmicu protiv Baskonije, gde je imao 25 poena, šest skokoa, tri asistencije, tri ukradene lopte i dve blokade. Maledon radi sve na terenu, zbog čega je veoma koristan za svaki fantazi tim.

Profimedia

Čima Moneke (Baskonija)

Baskonija u petom kolu na svom terenu dočekuje ekipu Albe i to je najbolja šansa da Moneke pokaže svoj raskošni talenat. Na poslednje tri utakmice prosečno je beležio 17 poena uz 77,8 odsto za dva i 90 odsto sa linije slobodnih bacanja.

Dovidas Giedraitis (Žalgiris)

Tim iz Kaunasa izlazi iz odličnog duplog kola, gde je upisao obe pobede na turneji po Italiji. Prvo su u Bolonji savladali Virtus, da bi onda u Milanu bili bolji od domaće ekipe posle neverovtarnog prekreta, jer su u jednom trenutku gubili sa 27 poena razlike. Giedraitis je šutirao 7/10 za dva i 6/7 za tri. Odlaskom Tajrona Valasa Dovidasu se otvorio prostor, koji on može da iskoristi.

Eli Okobo (Monako)

Kako neko može i da pomisli na Okoba kada u Monaku se nalaze igrači kao što su Džejms i Žaite. Ali Okobo je odigrao fenomenalno prethodne utakmice beležio prosečno 16 poena uz indeks korisnosti od 19. Od njegove najslabije utakmice, kada je imao 15 indeks korisnosti, od tog trenutka je sve bolji i bolji.

Nadamo se da će vam ovi naši predlozi pomoći i da će ovi igrači opravdati naše poverenje.

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Vožnja i štednja – da, moguće je!

Bliže nam se hladniji meseci, a to znači i više vremena provedenog u kolima, putovanje za praznike i zimski odmori. Gorivo je stavka koja prilično utiče na kućni budžet, pa je zato odlična vest da vožnjom zapravo možete i da uštedite!

B92.net

12:43

4 h

Android

Samsung potvrdio

Iščekivana Samsung Galaxy S25 serija, koja se očekuje početkom sledeće godine, sve više je u fokusu.

Gizmochina

17:29

5 min

Novo Sport Video Menu