Nova vest
Košarka 4

23.10.2024.

14:18

Drčelić: "Ovako reaguje veliki klub"

Željko Drčelić, predsednik KK Crvena zvezda, oglasio se posle dolaska Filipa Petruševa u taj klub.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Posle povrede Džoela Bolomboja, crveno-beli su morali hitno da reaguju, a rezultat je pozajmica srpskog reprezentativca iz redova Olimpijakosa.

Oprobajte svoje znanje – Euroleague selektor

"Kao što sam i rekao, ovako reaguju veliki klubovi. Srećan sam što je Petrušev ponovo u svojoj kući i nadam se da će nam pomoći da budemo još bolji", rekao je Drčelić za "Meridian sport".

Zahvalio se timu iz Pireja.

"U interesu evropske košarke je bilo da igrač kao Filip bude što više na parketu. Olimpijakos je naš bratski klub i imao je razumevanje za celu situaciju. Veliko hvala i Mišku Ražnatoviću na pomoći da se transfer realizuje", dodao je Drčelić.

Poželeo je brz oporavak Bolomboju.

"Mnogo mi je žao što se povredio Džoel. On je sjajan momak i igrao je neverovatno. Velika šteta što se povredio, ali on je pravi borac i vratiće se još bolji na teren. Nadam se što pre", zaključio je Drčelić.

Podeli:

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Vožnja i štednja – da, moguće je!

Bliže nam se hladniji meseci, a to znači i više vremena provedenog u kolima, putovanje za praznike i zimski odmori. Gorivo je stavka koja prilično utiče na kućni budžet, pa je zato odlična vest da vožnjom zapravo možete i da uštedite!

B92.net

12:43

3 h

Novo Sport Video Menu