Nova vest
Košarka 20

23.10.2024.

13:15

Sferopulos najavio: "Možda još nekoga dovedemo"

Crvena zvezda bi mogla u narednom periodu da angažuje još nekog košarkaša posle dolaska Filipa Petruševa, potvrdio je trener te ekipe Janis Sferopulos.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Peđa Milosavljević/Starsport

Grk je najpre izrazio zadovoljstvo posle povratka Petruševa na Mali Kalemegdan, te je govorio o benefitima koje će to doneti timu.

Oprobajte svoje znanje – Euroleague selektor

"Pre nedelju dana sam rekao da ne pratimo tržište, ali ta povreda nas je naterala da pokrenemo pregovore oko Petruševa, cela organizacija je brzo reagovala, kontaktiran je Olimpijakos, hvala im što će nam ga pozajmiti. Dolazi nam igrač koji zna tim, kojem je ovo sve poznato, pomoći će nam da ostvarimo ciljeve. Možemo na više načina da ga koristimo, u odbrani očekujemo da se pokaže u skokovima i svemu što može", rekao je Sferopulos za "Sport Klub".

Potom je najavio i da njegov dolazak možda nije poslednji.

"Možda ćemo dovesti još nekoga, nije urgentno, pratimo tržište, ako nađemo neko rešenje za nas onda ćemo reagovati. Odgovor nije ni da, ni ne", zaključio je Sferopulos.

Podeli:

Komentari 20

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Vožnja i štednja – da, moguće je!

Bliže nam se hladniji meseci, a to znači i više vremena provedenog u kolima, putovanje za praznike i zimski odmori. Gorivo je stavka koja prilično utiče na kućni budžet, pa je zato odlična vest da vožnjom zapravo možete i da uštedite!

B92.net

12:43

2 h

Novo Sport Video Menu