Nova vest
Košarka 1

23.10.2024.

13:07

Kenan: "Petrušev? Nisam imao pojma" VIDEO

Nespremnog su Ajzeu Kenana uhvatili novinari na treningu košarkaša Crvene zvezde pred put u Madrid i meč sa Realom (četvrtak, 20.45).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Američki plejmejker nije znao da je klub u tim trenucima ozvaničio dolazak Filipa Petruševa u klub, njegovog saigrača prošle godine u Pireju.

"Stvarno? Nisam imao pojma do sada, nisam obraćao pažnju. Biće dobar igrač za nas. Igrali smo zajedno prošle sezone, pomoći će nam. Verujem da će biti srećan što se vraća kući, drago mi je da je tu", rekao je Kenan.

Oprobajte svoje znanje – Euroleague selektor

Ubrzo je razgovor prešao na predstojeći meč u okviru petog kola Evrolige.

"Da probamo da dobijemo utakmicu, poštujemo trenerov plan. Izađemo da se takmičimo i probamo da dobijemo utakmicu", dodao je Kenan.

Utisli posle meča protiv Budućnosti su se slegli.

"Moj prvi put. Bilo je intenzivno, svi su bili protiv nas. Ali smo samo bili tamo, uradili šta smo znali i pokušali da dobijemo", zaključio je Kenan.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Vožnja i štednja – da, moguće je!

Bliže nam se hladniji meseci, a to znači i više vremena provedenog u kolima, putovanje za praznike i zimski odmori. Gorivo je stavka koja prilično utiče na kućni budžet, pa je zato odlična vest da vožnjom zapravo možete i da uštedite!

B92.net

12:43

2 h

Novo Sport Video Menu