Nova vest
Košarka 3

18.10.2024.

12:40

Mesina posle katastrofe Armanija: "Izvinjavamo se"

Košarkaši Milana uspeli su da urade "nemoguće" u meču sa Žalgirisom - izgubili su utakmicu u kojoj su vodili 27 poena razlike.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Rezultat 62:35 bio je na snazi u 26. minutu utakmice. 

Šta se posle toga desilo znaju samo igrači Milana, Mirotić, Šilds i družina koja je dozvolila sebi da ih rival pregazi u poslednjih 14 minuta utakmice kao grupu amatera.

Ekipa Andree Trinkijerija je u preostalom delu utakmice, dakle u poslednjih 14 minuta duela u Milanu, potukla domaći sastav sa nestvarnih 50:20!

Igrajte se sa nama – Euroleague selektor


Reči nisu bile potrebne posle ovakvog debakla, jedva ih je pronalazio trener Italijana Etore Mesina na konferenciji za medije, utučen, smrknut, u neverici čemu je svedočio.

"Moramo da budemo iskreni prema sebi i da se izvinimo za ovu užasnu igru u poslednjih 15 minuta. Samo treba da se izvinimo svima za ovo, da spustimo glave i da se vratimo treninzima", rekao je, pored, ostalog Mesina pred novinarima.

Toliko je bio razočaran igrom svojih košarkaša da je u jednom momentu izustio - "mi smo vic".

Ekipa Armanija posle četiri runde Evrolige ima samo jednu pobedu.

Standings provided by Sofascore


 

Podeli:

Komentari 3

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Bog na pauzi VIDEO

Sony ove godine nema sreće sa adaptacijama video-igara - prvo su naišli na trnovit put kada je u pitanju Horizon, a sada se javlja problem i sa franšizom God of War.

B92

13:53

33 min

Novo Sport Video Menu