Nova vest
Košarka 1

17.10.2024.

22:42

Kataš kratak posle poraza od Partizana: "Odgovornost je moja"

Kratko je trajala konferencija za medije Odeda Kataša posle poraza njegovog Makabija u Beogradu (91:79) protiv Partizana u meču četvrtog kola Evrolige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Izraelski stručnjak smatra da je njegov tim propustio šansu da pobedi.

"Nikada nije lako. Mislim da je u drugom poluvremenu, mogli smo videti na procentu šuta za tri, bili smo umorni. Platili smo za to, i to je to. Nikada nije lepo kada izgubite", rekao je Kataš i dodao:

"Moja je odgovornost, ne igrača. Naročito u drugom poluvremenu izgledali smo loše, nije to naša igra. Ne želimo da koristimo izgovore, ali težak raspored imamo. Probali smo da rasporedimo minutažu, ali nije bilo dovoljno. Možda nam treba širi roster, ali je do mene. Izgleda ružno. Promašili smo dosta šuteva, ne krivim igrače. Moramo da učimo, budemo bolji i da gradimo nešto posebno."

Igrajte se sa nama – Euroleague selektor

Osvrnuo se i na Partizan.

"Igrali smo protiv dobrog tima, i mislim da je procenat za tri odlučio meč. Moramo da dignemo glave, i da budemo sigurni da ćemo u budućnosti igrati bolju timsku košarku", dodao je Kataš.

Timu se nedavno pridružio Sejben Li.

"Sejben se pridružio nama pre tri dana, ali pokušavamo da napravimo nešto ovde. Treba nam neko vreme, ali to je to. Na kraju, rezultat posle duplog kola je dobar za nas", zaključio je Kataš.

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu