Nova vest
Košarka 0

16.10.2024.

23:00

Braun: "Odgovoriti na trku Makabija" VIDEO

Šuter Partizana Sterling Braun očekuje visok intenzitet meča sa Makabijem u 4. kolu Evrolige.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Partizan izlazi na megdan "ponosu Izraela" osokoljen prvom evroligaškom pobedom, uz povoljnu oklonost da će do druge pokušati da dođe ponovo u Beogradu.

Dva tima sastaju se u četvrtak od 20:05 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

Sterling, najefikasniji igrač crno-belih u pobedi nad Bajernom sa 22 poena, očekuje utakmicu nabijenu tempom 40 minuta.

"Biće to dobra utakmica sa visokim intenzitetom i tempom. Makabi je ekipa koja dosta dobro trči u oba pravca igre i mi moramo da im odgovorimo na tu energiju. Moramo da se brzo vraćamo u tranziciji. To su zadaci koje moramo da izvršimo i da napadnemo na pravi način", rekao je Sterling Braun dan pred utakmicu.

Izvor: B92.sport


On je nakon spektakularnih partija za tursku Manisu dve evropske utakmice (43 i 36 poena) na debiju za Makabi ubacio 23 poena i dao ključni doprinos tesnoj pobedi nad Efesom.

Biće interesantno videti kakav je plan Željko Obradović spremio za Lija koji, ako proradi, može napraviti velike probleme crno-belima.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Lige petice

Real stao na stranu Mbapea

Fudbalski klub Real Madrid podržao je svog igrača Kilijana Mbapea, nakon što su švedski mediji preneli da je francuski reprezentativac prijavljen za silovanje.

Beta

23:43

1 h

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Google je namešten" VIDEO

Bivši predsednik SAD-a Donald Tramp zapretio je u nedavnom današnjem intervjuu da će, ako bude izabran za predsednika, "uraditi nešto" u vezi sa Guglom, ali nije rekao konkretno šta.

The Verge

21:30

3 h

Novo Sport Video Menu