Nova vest
Košarka 0

16.10.2024.

22:04

Karlik Džouns: "Pritisak? Nema ga - samo uzbuđenje" VIDEO

Plejmejker Partizana Karlik Džouns nada se nastavku pobedničkog niza crno-belih i nakon meča sa Makabijem.

Izvor: B92.Sport

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Crno-beli u četvrtak od 20.05 sati u praznoj hali "Aleksandar Nikolić" (moguć je ulazak određenog broja navijača) igraju protiv Makabija meč 4. kola Evrolige, dva dana nakon "prvenca" u duelu sa Bajernom.

Između dva meča ekipa Željka Obradovića stigla je da odradi tek jedan trening, dan pred meč.


Povoljna okolnost po Partizan i nimalo zanemarljiva je da će prvo "duplo kolo" ove sezone odraditi u Beogradu, pošto je, kao što je poznato, Makabi domaćin u srpskoj prestonici.  

Sjajna prilika da igrači Partizana još više odmore i bolje se spreme posle psihofizičkog pražnjenja protiv Bavaraca.

Izvor: B92.sport

"Intersantna utakmica, pokušaćemo samo da nastavimo niz pobeda...", kaže na poečtku razgovora sjajni Karlik Džouns.

"Velika pobeda je iza nas... Makabi je dobra ekipa, igraju brzo, igraju ofanzivno i napadački pa će nam cilj biti da ih usporimo. Potrebno je da igramo našu igru, da budemo mi, da radimo ono što radimo sve vreme, da delimo loptu, da pazimo na loptu, igamo odbranu i tako da bude 40 minuta".

Da li je lakše sada posle sinoćnje pobede, zbog pritiska?

"Može da se kaže tako... Ali, iskreno, ne osećam nikakav pritisak. Za mene je svaka utakmica ista i takav je naš pristup, takav treba da bude kao tim. Svaku utakmicu isto pristupamo, mislim da smo uzbuđeni svaki put pre izlaska na teren".

Prva dupla nedelja u Evroligi?

"Nema mnogo vremena da se spremimo, ali je dobar osećaj, brzo se moramo adaptirati na situaciju. Polako ulazimo u ritam sa više utakmica i manje odmora. Radujem se utakmici sa dobrim timom pa da vidimo koliko možemo".

Posle pune Arene sledi verovatno prazan "Pionir"?

"Da, to će jedino biti malo drugačije. Imali smo već neke test utakmice pred praznim tribinama u pripremi sezone i mislim da je to bilo dobro za nas jer sada imamo tu situaciju. Prazna hala će nam, ako ništa drugo, omogućiti bolju komunikaciju tokom same utakmice, bolje ćemo čuti jedni druge", završio je Karlik razgovor sa medijima na treningu Partizana.

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Lige petice

Real stao na stranu Mbapea

Fudbalski klub Real Madrid podržao je svog igrača Kilijana Mbapea, nakon što su švedski mediji preneli da je francuski reprezentativac prijavljen za silovanje.

Beta

23:43

1 h

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Google je namešten" VIDEO

Bivši predsednik SAD-a Donald Tramp zapretio je u nedavnom današnjem intervjuu da će, ako bude izabran za predsednika, "uraditi nešto" u vezi sa Guglom, ali nije rekao konkretno šta.

The Verge

21:30

3 h

Novo Sport Video Menu