Nova vest
Košarka 0

16.10.2024.

22:02

Obradović pred Makabi: "Pametno i bez srljanja" VIDEO

Trener ekipe Partizana izneo je svoja očekivanja pred duel četvrtog kola Evrolige, gde će se crno-beli sastati sa Makabijem.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

Partizan će na ovom duelu biti gost u dvorani Aleksandar Nikolić, gde Makabi zbog situacije u Izraelu igra svoje utakmice kao domaćin u Evroligi.

"Evo nas, u dvorani Aleksandar Nikolić. Jedini trening koji smo mogli da napravimo pred ovu utakmicu. Odgledli smo utakmicu koju je Makabi sinoć odigrao protiv Efesa, sjajna utakmica ne veliki broj poena. Ono što je karakteristično za igru Makabija, da imaju visok ritam utakmice, da su za to zaslužni njihovi plej igrači, čak i Li koji se proključio pre nekoliko dana. tu su Blat i Dibartolomeo. To su neke stvari na koje moramo da obratimo pažnju, da im nedozovlio lagan kontra napad i sekundarni konta napad. Imaju dosta šuteva za tri poena posle kojih idu na skok u napadu. Imaju dosta set plej akcija posle tajm-auta. Mislim da nas očekuje veoma zahtevna utakmica", smatra Obradović.

Koliko prazna dvorana može da utiče na vaše igrače. 

"Pa ne znam ni koliko će ljudi moći da bude sutra. Takva je situacija, verovatno ćemo se malo bolje čuti, treba da se pripremimo da odigramo pametno i strpljivo i bez srljanja".  

Koliko je vama lakše posle pobede. 

"Nisam je imao takav problem ni pred Bajern. Meni je jasno dokle ovaj tim može da ide. Važno je da ekipa dobro reaguje, juče je ekipa dobro reagovala. Video je nešto što pomaže igračima da shvate gde su grešili". 

Da li će Vašington biti spreman. 

"Znaćemo sutra prepodne". 

Trener Partizana je rekao da su svi igrači zdravi i spremni za ovaj meč. 

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

Lige petice

Real stao na stranu Mbapea

Fudbalski klub Real Madrid podržao je svog igrača Kilijana Mbapea, nakon što su švedski mediji preneli da je francuski reprezentativac prijavljen za silovanje.

Beta

23:43

1 h

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Google je namešten" VIDEO

Bivši predsednik SAD-a Donald Tramp zapretio je u nedavnom današnjem intervjuu da će, ako bude izabran za predsednika, "uraditi nešto" u vezi sa Guglom, ali nije rekao konkretno šta.

The Verge

21:30

4 h

Novo Sport Video Menu