Nova vest
Košarka 2

16.10.2024.

19:00

Selektor Francuske nahvalio krilnog centra Partizana: "Postaće još bolji igrač uz Obradovića"

Ajzea Majk je sve bliži povratku na teren. Počeo je da trenira sa ekipom i pitanje je vremena kada će se naći na parketu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Oprobajte svoje znanje – Euroleague Selektor

Navijači nestrpljivo čekaju da ga vide na parketu, a kanadski košarkaš je već dobio pohvale i to od selektora Francuske.

Frederik Fotu, selektor Francuske i šef stručnog štaba Bruga, dotakao se krilnog centra Partizana, koji je nastupao za njegov tim u Evrokupu prošle sezone.

"Kada smo pričali pre dve godine, objasnili smo mu da će ukoliko bude radio šta treba, sigurno imati priliku da zaigra u Evroligi", rekao je Fotu i dodao:

"Kada se pojavila priča sa Partizanom, bili smo veoma srećni. Najpre zbog njega, a potom i zbog posla koji smo sa njim obavili. Svestran je igrač može da pokriva više pozicija, može da ide na prodor, da šutira – sjajan je saigrač."

Fotu smatra da će Majku dosta značiti rad sa Željkom Obradovićem.

"Nadam se da će se brzo adaptirati na Evroligu. Ima sjajnu priliku da postane još bolji igrač uz Obradovića", zaključio je selektor Francuske.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

Tenis

Đerea zaustavio Pol

Srpski teniser Laslo Đere nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Stokholmu, pošto je izgubio od 13. igrača sveta Amerikanca Tomija Pola posle dva seta, 6:2, 7:6.

Beta

22:39

2 min

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

"Google je namešten" VIDEO

Bivši predsednik SAD-a Donald Tramp zapretio je u nedavnom današnjem intervjuu da će, ako bude izabran za predsednika, "uraditi nešto" u vezi sa Guglom, ali nije rekao konkretno šta.

The Verge

21:30

1 h

Novo Sport Video Menu