Nova vest
Košarka 2

15.10.2024.

23:33

Marinković otkrio ko će naslediti Lesora u Partizanu VIDEO

Vanja Marinković, kapiten Partizana, sumirao je utiske posle pobede njegovog tima u meču trećeg kola Evrolige protiv Bajerna (86:78).

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Dimitrije Vasiljević/STARSPORT

"Velika pobeda, prva pobeda u Evroligi. Mislim da smo dobro igrali prvo poluvreme na obe strane. Mislim da smo ponovo imali mali pad, kao što je to bilo i protiv Baskonije, i protiv Reala. To ne bi trebalo da se događa, igrali smo kući, pa se to nije toliko osetilo. Nemamo vremena za neku preveliku analizu, igramo prekosutra. Bitno je da, ako možemo ostvarimo i pobedu prekosutra, a onda dalje", rekao je Marinković na startu.

Do najvećeg pada je došlo na pauzi između dva poluvremena.

"Pa ne znam. Ideš na odmor na +17, koliko god ti u glavi znao da tu ništa nije gotovo, uvek uđeš opušten. Mislim da su to stvari koje ne smemo sebi da dozvolimo", dodao je Marinković.

Upitan je i o statusu Vašingtona i Majka.

"Oni su tu sa nama... Ima nas dosta, to je pitanje za trenera. Na nama je da dajemo sve od sebe na treninzima i utakmicama", nastavio je kapiten crno-belih.

Ko će biti naslednik Matijasa Lesora među miljenicima navijača?

"Ili on, ili ovaj Tajrik. Ali Frenk zna neke pesme već, naučili smo ga. Meni je drago što stranci, poput Frenka koji je sjajan dečko, znaju reči pesama. Lepa stvar, zaista", zaključio je Marinković.

Izvor: B92.sport

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu