Nova vest
Košarka 16

15.10.2024.

23:23

Obradović: "Prezadovoljan sam" VIDEO

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, bio je zadovoljan posle pobede njegovog tima nad Bajernom (86:78) u meču trećeg kola Evrolige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

"Ekipa je igrala izvanredno i prezadovoljan sam kako smo odigrali", rekao je Obradović u odgovoru na pitanje za dramatičnu završnicu.

Uspeo je Obradović da stigne do pobede i ujedno ne optereti nikoga previše pred meč sa Makabijem za dva dana.

"Veoma je bitna stvar minutaža. Za manje od 48 sati igramo protiv tima koji je dobio sa dva razlike večeras. Bitno je bilo da koristimo što više igrača, jer i nama i njima sledi dobra utakmica", dodao je Obradović.

Jedini od onih koji su dobili šansu su Korpivica i Nakić.

"Imali su i oni minute. Nema dileme, svakom igraču verujem apsolutno. Imali smo četiri igrača van tma, dva momka sa juniorima, Majka i Vašingtona. Na svakog računam. Bilo je momenata koje su odigrali izvanredno, ali ne samo oni, posebno u tim momentima na početku drugog poluvremena, kada smo primali tri poena. ne bih da vas zamaram time zašto smo ih puštali da šutiraju tri poena. Imali smo spram sebe izvanrednu ekipu, nemojte da zaboravite da ih vodi čovek koji je svetski šampion."

Sve bolja igra na skoku je primetna.

"Mi radimo i, bez obzira na prve dve uvodne utakmice u EL. Ja sam rekao da verujem u njih i mislim da ćemo mnogo toga uradili. To kažem jer ih gledam svaki dan na treningu i zato što je Evroliga takmičenje koje se dobija na dve lopte. Mi smo večeras kontrolisali utakmicu u svakom pogledu, to nijednog trenutka nije dovedeno u pitanje", nastavio je šef struke crno-belih.

Osvrnuo se i na druge rezultate.

"Ne znam koga su ovi rezultati iznenadili. Ovde svako svakog može da pobedi. Mislim da niko sada nije u specijalno dobroj formi, stigao sam da pogledam dosta utakmica, jer šta bih drugo radio, ali mislim da se svi uigravaju, kao i mi", zaključio je Obradović.

Podeli:

Komentari 16

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu