Nova vest
Košarka 10

15.10.2024.

11:55

Obradovićev apel svim Partizanovcima: "Poštujte..."

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je govorio za Sport klub uoči meča crno-belih protiv Bajerna u trećem kolu Evrolige.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Obradović je na samom početku naglasio šta je to ključno za njegov tim u ovoj utakmici, pa onda uputio apel navijačima.

"Treba da vodimo računa da odigramo normalnu utakmicu a ne da krenemo euforično. Pozivam navijače Partizana na fer i sportsko navijanje. Kad god smo gostovali u Minhenu, bili smo lepo dočekani, veliko gostoprimstvo smo doživeli od Bajerna i nema razloga da tako ne bude opet. Pozivam navijače Partizana da nas bodre i da poštuju svakog pojedinca i svakog člana Bajerna", jasan je Obradović.

Dotakao se potom učinaka Maria Nakića. 

"Mario je pokazao da mi na njega računamo i tek ćemo računati. Veoma je ozbiljan, celo leto je radio on i Arijan Lakić. Zaslužuju sve pohvale i naravno da ću računati na njih, oni su deo ovog tima. Neko ko svakako zaslužuje da igra i ponašanjem i odnosom prema radu, a pogotovo što oni nisu izlazili iz sale celog leta", dodao je.

Otkrio je i na čemu insistira kada je on u pitanju.

"Svestan je kvaliteta u odbrani. Ono što ja insistiram je da bude još agresivniji u napadu. Da veruje sebi i da ima u tom smislu pravo na otvoren šut i da to koristi. Protiv Cibone je odigrao meč bez greške i odbrambeno i napadački. Počeo je u Madridu i odigrao je korektno u Podgorici. Suština je da nikad ne bude zadovoljan nego da bude sve bolji i bolji", zaključio je Obradović za SK.

Partizan Bajern dočekuje od 20 sati i 45 minuta.

 

Podeli:

Komentari 10

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu