Nova vest
Košarka 1

14.10.2024.

18:50

Lučić: "Uvek je čudno kada igram protiv Partizana" VIDEO

Košarkaš Bajern Minhena Vladimir Lučić dao je svoju prognozu utakmice trećeg kola Evrolige, gde se sastaju sa ekipom Partizana.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

"Očekujemo tešku utakmicu, s obzirom da je prva utakmica kući za Partizan. Znamo koliko su faktor navijači i koliko mogu da nose ekipu. Gledajući ovako sa strane igrajući sa nekima i protiv nekih iz ovogodišnje ekipe, da će publika biti pomoć neće izazvati neku vrstu paralize, već će izazvati pomoć. Sa te strane nas očekuje vrlo težak meć sutra", smatra bivši kapiten Partizana.

Kakva su tvoje osećanja zbog povratka pred "grobare". 

"Imao sam samo jednu priliku da igram.Čudno, ja i dalje na Partizan gledam na svoj klub, koji me je formirao u kom sam formiran ne samo kao igrač već kao i ličnost. Uvek sa posebnom emocijom pratim utakmice i igram ovde". 

Novo kod nas – Euroleague selektor

Kako izgleda ovaj tim pod novim trenerom. 

"Dosta promena, na neki način ja sam na to i navikao u Bajernu. Zadržati neke igrače koji su statistički imali dobre sezone, teže da odu u veće klubove. Veliki broj momaka koji su bili tu prošle godine ima priliku da sarađuje sa ovim trenerom, mislim da sve to ide u dobrom pravcu, juče smo imali teško gostovanje u Bonu, eliminacionu utakmicu koje se igra u toku sezone, u prošlosti smo imali kikseve i takvi momenti znaju da odvedu sezonu u drugu stranu. Teška nedelja, prvo Panatinaikos, njhovo prvo domaćinstvo, Bon, pa onda Partizan, potom Pariz, pa još jedna utakmica u domaćem prvenstvu. Zgusnut i težak raspored, ali mislim da je ekipa spremna". 

Šta se to promenilo od kada je Herbert stigao u tim. 

"Dosta detalja. Mnogo više saastanak i priprema za protivnike, ima dosta sksustva radio je u veliikom broju timova, špto je dodatni kvalitet, ranije je bio radio samo sa Nemačkom, tako da sam zadovoljan". 

Profimedia

Bonga je dosta pričao o tebi, šta ti imaš da kažeš o njemu. 

"Nisam video. On je izvanrerdan timski igrač, neko ko će svojim talentom doneti 15 ili 20 poena, igrač koji može biti iks faktor, pozitivan za svlačionicu. Misli samo na rezultate ekipe. Kao što sam rekao, pravi potpis za Partizan".

Kako vidiš ovaj tim Partizana

"Cela ekipa je promenjena, u odnosu na dve sezone sada izgledaju defanzivnije, velika tela, trebaće im vremena da se uklope u sistem Željka Obradovića". 

Šta možeš da kažeš o Jamu Madaru. 

"Madar mnogo priča, prepun energije. Neko ko može da donese mnogo zoga timu, ima karakter, još se pronalazi, imamo tri plejmejkera, svaki igrač može da ima svoju ulogu, provodimo dosta vremena, sublimiramo svoje utiske iz Partizana. Ima dosta pozitivnih utisaka iz Beograda".  

U tim je stigao i Šabaz Nejpir

"Mislim da Šabaz svojom kreacijom može da donese dosta dobro ekipi. On je u procesu gde su tri pleja u rotaciji, kasno smo se skupili, možda smo imali malo vremena, on je doveden da bude jedan od nosilaca u ekipi". 

Izvor: B92 sport

Podeli:

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

4 d

Aktuelno

Pali Instagram i Fejsbuk

Prema pisanju svetskih medija, veliki broj korisnika prijavio je večeras da ima problema sa društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

B92.net

20:04

1 h

Novo Sport Video Menu