Nova vest
Košarka 5

14.10.2024.

13:25

Oglasila se Zvezda i direktno se obratila Beronu

KK Crvena zvezda oglasila se povodom kraja karijere Bilija Berona.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bivši košarkaš Crvene zvezde i ljubimac navijača Bili Beron, odlučio je da se povuče iz profesionalne košarke, uprkos nedavnom potpisu za Šangaj Šarkse.

Putem Insatgrama se posebnu zahvalio Crvenoj zvezdi koja mu je, kako je rekao, omogućila da "ispuni san i igra pred najboljim navijačima na svetu", a sada se tim povodom oglasio i klub sa Malog Kalemegdana.
 

"KK Crvena zvezda  želi ovom prilikom i ovim putem da se javno zahvali našem nekadašnjem igraču Biliju Beronu za sve što je doneo našem klubu, i to ne samo na terenu već i van njega.

Američki bek koji je prethodnog vikenda okončao svoju igračku karijeru u 33. godini dve sezone je sa velikim uspehom nosio dres našeg kluba (2018-2020) i osvojio triplu krunu, ali ono što je najvažnije, i pored činjenice da je stranac, shvatio je težinu i važnost dresa koji je nosio, i prihvatio ga je kao da je u njemu ponikao. Shvatili su to i naši navijači koji su ga voleli kao svog, ne samo zbog igara na terenu već zbog toga što je sa ponosom i osmehom nosio dres Crvene zvezde!

Bili Beron je jedna od najboljih akvizicija u istoriji Crvene zvezde, došao je kao nepoznati šuter iz turskog Eskišehira u malom transferu, posle dve sezone otišao je bogatiji za tri trofeja, kao evroligaški igrač i jedan od najboljih šutera u evropskoj košarci.

KK Crvena zvezda želi ovim putem i videom koji možete pogledati ispod teksta da se zahvali Bili Beronu za sve što je dao našem klubu i navijačima – ljubav, posvećenost, strast, koševe, pobede i trofeje.

Bili, želimo ti mnogo uspeha u nastavku. Zatvoreno je samo jedno poglavlje u životu, a vrata KK Crvena zvezda su ti uvek otvorena – jer ovo je i tvoja kuća", piše u saopštenju na sajtu Zvezde.
 

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

Srpski fudbal

Drulović: "Siguran sam"

Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović izjavio je da očekuje pobedu protiv Ukrajine u meču poslednjeg, 10. kola grupe F kvalifikacija za Evropsko prvenstvo (U21).

Tanjug

15:05

18 min

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

4 d

Novo Sport Video Menu