Nova vest
Košarka 14

14.10.2024.

12:00

Zvezda u problemu pred Fener? Sferopulos: "Odluka pada sutra"

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos se obratio medijima pre odlaska ekipe u Istanbul, gde gostuje Fenerbahčeu u utorak od 19 sati i 45 minuta.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Sferopulos ističe da tim zna šta mora da uradi u Istanbulu i kakvog protivnika ima.

"Igramo protiv Fenerbahčea u Istanbulu. Imaju pun "roster", možda po neku povredu, ali imaju mnogo dobrih igrača i iskustva iz Evrolige. Znamo šta treba da radimo. Moramo biti koncentrisani na naš plan. Imaju publiku koja je glasna, i moramo da se držimo plana i budemo fokusirani da radimo ono što treba", započeo je Sfeorpulos, pa se dotakao povrede Nemanje Nedovića.

"Nedović će pokušati da trenira danas. Ne znamo kako će se osećati. Odlučićemo sutra pre utakmice da li je spreman 100% ili nije. On je malo povređen, ali ne želimo da rizikujemo.Videćemo kako je u poslednjem trenutku".

Grčkom stručnjaku će na raspolaganju biti i Miloš Teodosić, koji u prva dva kola nije igrao zbog suspenzije zarađene krajem prošle sezone.

"Miloš je uvek važan za tim jer ima kvalitet i može da donese ekstra stvari timu. Biće u rotaciji i želimo da pomogne ostalima svojim iskustvom i da bude još bolji", naglasio je Janis.

Na kraju je istakao da nije mnogo važno to što su crveno-beli prošle sezone oba puta slavili nad ekipom pod Jasikevičusa.

"Prošla sezona je prošla sezona. Ovo je nova sezona, drugačije okolnosti. Sve utakmice su drugačije. Ne verujem u tradiciju i prošlost, samo u sadašnjost i moramo da ostanemo fokusirani. Može se sve desiti. Želimo da budemo uspešni i moramo da se držimo našeg plana u najvećem procentu", zaključio je Sferopulos.

Izvor: b92.sport

Podeli:

Komentari 14

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

4 d

Novo Sport Video Menu