Nova vest
Košarka 9

13.10.2024.

8:55

"Sve do pre nekoliko dana nisam znao da li ću preći u Zvezdu"

Srpski košarkaš Filip Petrušev je iskreno govorio o neuspelom povratku u Crvenu zvezdu.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs

Petrušev je ovog leta bio već viđen u Zvezdinom dresu, dogovorio je lične uslove sa upravom kluba sa Malog Kalemegdana, ali do transfera na kraju nije došlo.

"Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici", rekao je Petrušev za grčku "Novu" i dodao:

"Kao mlad igrač, za mene je najvažnije da igram kako bih postao bolji. Imao sam jednu sezonu u Efesu gde nisam igrao, što me je koštalo da se vratim na nivo na kom treba da budem".

Mladi krilni centar je priznao da je transfer u beogradske crveno-bele trebalo da se desi, ali da su na kraju u Olimpjiakosu odlučili da je potreban već jako širokom rosteru.

"To je suština – volim Olimpijakos, navijače, grad, sve. Trebalo je da odem, ali sada sam tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desio. Razumem, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči", podvukao je Petrušev.

Podeli:

Komentari 9

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Gracias

Došao je i taj dan. Znali smo da dođe. Znali smo čak godinama unazad da je jako blizu. I uprkos tome, dočekali smo ga nespremni.

Luka Nikolić

12:50

2 d

Aktuelno

Odmah ažurirajte

Vreme je za ozbiljnu zakrpu za Firefox internet pregledač, a Mozilla je korisnicima isporučila ispravku za kritičnu ranjvost.

B92

8:15

4 h

Novo Sport Video Menu