Nova vest
Košarka 5

8.10.2024.

21:38

Moneke zaboravio da igra sa Zvezdom: "Da sam navijač Partizana..." VIDEO

Košarkaš Baskonije Čima Moneke u prvom kolu Evrolige je savladao Partizan, a u drugom će u sredu od 20.00 gostovati Crvenoj zvezdi.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Uoči tog susreta je u potkastu "Triple Threat" govorio o srpskim timovima u Evroligi.

O Zvezdi je imao samo reči hvale, a prognozirao je mogu li ove sezone do plej-ofa.

"Jako je teško. Na papiru, ima timova koji su bolji od njih. Ali, na papiru je bilo timova koji su bili bolji od Baskonije. Prognozirali su nam 12. 13. 14. mesto, a i ove godine to rade. Nije bitno šta kažu ljudi. ako koriste prednost domaćeg terena", rekao je Moneke, a onda se setio da baš sledeću domaću utakmicu Zvezda igra protiv Baskonije.

"A, očigledno, naša sledeća utakmica je u Beogradu. Jao, čoveče...", nasmejao se Moneke, pa podvukao:

"Biće to odlična utakmica, želim im sve najbolje".

Zatim je poslao poruku navijačima Partizana, posle uvodnog poraza koji im je naneo.

"Da sam navijač Partizana ja ne bih bio zabrinut. Prerano je. Biće to dobro. To je jedna utakmica. Šta da su dobili utakmicu? Svi bi pričali, oni nisu igrali najbolje, a opet su dobili utakmicu u gostima. Ne volim da preterujem. Poku nije igrao, to je bilo iznenađujućče za mene. Ali, sviđa mi se kako rade. Mislim da će se botiti za plej-in i plej-of. To me neće iznenaditi".

"Ne bih rekao da su precenjeni. Samo im je potrebno vreme. Ceo tim je potpuno nov, osim Koprivice. Oni su me iznenadili sa postavom sa Brendonom Dejvisom i Tajrikom Džonsom. Poku nije igrao. Ta postava je jako dobra. Mislim da će Karlik Džons imati odličnu godinu", istakao je Moneke.

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu