Nova vest
Košarka 5

8.10.2024.

20:45

Laso pred duel sa Zvezdom: "Govorimo o velikom timu"

Košarkaši Baskonije u drugom kolu Evrolige gostuju ekipi Crvene zvezde.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Tim povodom trener ekipe iz Vitorije Pablo Laso govorio je o predstojećem meču za koji je istakao da je tim spreman za duel sa crveno-belima. 

"Najbitnije je da protiv Zvezde pružimo sve što možemo. Oni su izuzetno težak tim, na izuzetno teškom terenu i zbog toga znamo da je važno da budemo maksimalno fokusirani svih 40 minuta i da odigramo ozbiljnu utakmicu, jer su tim sa puno opasnosti, sa mnogo strelaca na svakoj poziciji. Zbog toga i pokušavamo da objasnimo našim momcima da igramo protiv evroligaškog tima sa mnogo poena u rukama. Pogledajte meč u Parizu, nisu dominirali, ali je Nedović ušao i napravio razliku", rekao je Laso.

Isprobajte svoje znanje – Euroleague selektor

Sem Nedovića Laso je dao akcenat i na druge igrače Crvene zvezde za koje misli da bi mogli biti opasnost po njegov tim. 

"Pre neki dan je to bio Nedović, sledeći put bi mogao biti Jago, Kalinić, Giedraitis... Govorimo o velikom timu, pa smo se trudili i da naglasimo to u ova dva dana, da jasno shvatimo nivo tima protiv kog igraom, da znamo njihove kvalitete, ali i da odigramo dobru utakmicu".

I Baskonija kao i Crvena zvezda novu sezonu u Evroligi su krenuli pobedom, tim iz Vitorije je bio bolji od Partizana, dok crveno-beli su na gostovanju slavili protiv Pariza. 

Standings provided by Sofascore

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu