Nova vest
Košarka 2

8.10.2024.

19:40

Jaramaz o Zvezdi i Partizanu: "Optimista sam" VIDEO

Košarkaš Baskonije Ognjen Jaramaz razgovarao je sa srpskim medijima pred meč svog tima protiv Crvene zvezde u okviru 2. kola Evrolige.

Srđan Novaković
David Damjanović/Starsport

Jaramazova Baskonija je u prvom kolu savladala Partizan sa 88:82, a u sredu od 20.00 će gostovati pred crveno-belom Arenom.

"Odlično sam, sve je kako treba, zdrav sam. Lepo je što sam se vratio kući posle mesec i po dana, nije dugo potrajalo", nasmejan je Jaramaz.

"Očekujem tešku i izazovnu utakmicu, verovatno neizvesnu u svima poznatoj vatrenoj atmosferi. Nadam se da ćemo uspeti da sprovedemo naš plan i da odnesemo pobedu", rekao je o utakmici i dodao:

"Ne opterećujemo se puno. Stavljamo fokus na naše stvari i šta možemo da popravimo. Bavimo se isključivo time".

Izvor: B92.sport/SN

Osvrnuo se i na tim Crvene zvezde.

"Oni imaju fantastičan tim. U nekoj meri i jeste olakšavajuće što Teodosić ne igra. Svi znamo šta on predstavlja u svetu košarke. Ali i dalje je to jako dobra grupa igrača, svesni smo toga i moramo da uđemo od početka skoncentrisano i energično, da bismo pobedili".

Upitali smo ga o šansama Crvene zvezde i Partizana da na kraju završe među Top 10.

"Verujem da bi mogli, mislim da imaju kvalitet. Verujem da će kroz sezonu igrati sve bolje i bolje. Optimista sam što se tiče njihovih rezultata", odgovorio je Jaramaz.

Dokle može Baskonija?

"Nadam se da ćemo takođe biti među tim ekipama koje se bore za trofej", zaključio je srpski košarkaš.

Izvor: B92.sport/SN

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu