Nova vest
Košarka 0

8.10.2024.

14:35

Sastanak koji Obradoviću može da otvori vrata

Za Džordana Lojda koji je jedno od najzvučnijih pojačanja Makabija u prelaznom roku, budućnost u ovom timu je pod znakom pitanja.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Profimedia/MichaelBaucher/Panoramic PUBLICATIONxNOT

Bivši šuter Crvene zvezde stigao je iz Monaka kao ključni igrač koji bi trebalo da pomogne Ponosu Izraela da nadoknadi odlazak Lorenca Brauna i Vejda Boldvina, ali trenutna situacija na Bliskom istoku dovela je u pitanje njegov nastavak karijere sa timom Odeda Kataša.

Prema informacijama portala "Vala", porodica nekadašnjeg NBA šampiona planira da doputuje iz Amerike u Beograd kako bi razgovarala o mogućem prekidu saradnje.

Lojd i njegova supruga izrazili su zabrinutost nakon nedavnih napada na Izrael, a prijateljima su rekli da ne planiraju povratak u Tel Aviv.

Sastanku će prisustvovati rukovodstvo Makabija, Lojd i njegova porodica, a klub će se truditi da umiri ovog talentovanog igrača.

Međutim, javljaju se glasine da su i drugi klubovi zainteresovani za Lojda, uključujući Monako Saše Obradovića, koji bi želeo da ga vrati s obzirom na povrede koje su zadesile njihove igrače, poput Kalatesa i Korkmaza.

Iako Džordan ima dvogodišnji ugovor sa Makabijem, u ovakvim (ratnim) okolnostima FIBA često donosi odluke u korist igrača.

U međuvremenu, Makabi planira da "dočeka" Partizan u Beogradu za devet dana, ali male su šanse da će to učiniti sa Lojdom u ekipi.
 

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu