Nova vest
Košarka 2

8.10.2024.

10:50

Potvrđeno: Vraća se Nikola Milutinov

Srpski košarkaš Nikola Milutinov vraća se u tim Olimpijakosa.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs

Olimpijakos i ove godine ima fantastičan tim koji je na startu sezone već pobedio Panatinaikos u Superkupu Grčke, ali je na startu Evrolige izgubio od Fenerbahčea u Istanbulu.

 

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona

Jasno je da su bili oslabljeni na startu i da su igrali bez Nikole Milutinova i Jusufe Fala, ali to će se promeniti veoma brzo kako kaže trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas.

"Činjenica da smo igrali bez dvojice centara, koji će se vratiti sledeće sedmice, ne može da bude opravdanje. Igrali smo dobro na trenutke, ali moramo da budemo konstantniji i da igramo dobro na duži period. Imamo talenat, imamo i dobar tim. Moramo da budemo na nivou višem od ovog na kome smo sada, da bismo bili konkurentni. Kada ne igrate dobro, svi počinju da sumnjaju u vas. Pobede donose samopouzdanje. To je proces, znamo, imamo dovoljno novih lica i nastavićemo da radimo", rekao je Barcokas i potvrdio da se Milutinov vraća.
 

Olimpijakos u drugom kolu Evrolige igra protiv Žalgirisa, a poznato je da su izabranici Andree Trinkijerija izuzetno čvrst protivnik koji potencira čvrstu igru i mnogo kontakta.

Zbog toga će Barcokasu biti potrebno da ima što više igrača na raspolaganju i mnogo ga raduje povratak Nikole Milutinova i Jusufe Fala koji se uskoro priključuju timu, ali ne bi trebalo da igraju protiv momaka iz Kaunasa.

Podeli:

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Alfa Romeo "menja ploču"

Sve više proizvođača odustaje od ranije zacrtanih ciljeva koji se tiču prelaska na potpuno električna vozila - poslednji u nizu koji se "pokajao" je Alfa Romeo.

B92

9:19

13 min

Aktuelno

Ma ko je rekô da Netflix propada?

Profit producentske kuće i striming servisa Netflix je u trećem kvartalu 2024. porastao za 41 odsto međugodišnje na rekordnih 2,36 milijardi dolara, što znači da zarada po akciji iznosi 5,4 dolara.

Tanjug

7:59

1 h

Novo Sport Video Menu