Nova vest
Košarka 5

7.10.2024.

18:05

Obradović hoće Lojda – ili bivšeg saigrača Bena Simonsa

Trener Monaka Saša Obradović mogao bi uskoro da dobije novo pojačanje.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srđan Stevanović/Starsport

Košarkaši Monaka imaju velikih problema sa povredama jer je prvo operisan Majk Džejms, pa se on oporavio i povredio se Nik Kalates, a sada povrede muče i Furkana Korkmaza koji je bio u nešto lošijoj formi na početku sezone.

 


Monako je nedavno poražen od Asvela u domaćem šampionatu, a u narednoj utakmici Evrolige igraju protiv Makabija kada im u goste dolazi i bivši igrač ekipe, Džordan Lojd.

Pročitajte sve o Ligi šampiona i pokažite svoje znanje! Tipujte sve rezultate Lige šampiona



Kako prenose brojni francuski mediji, Džordan Lojd bi mogao i da ostane u Kneževini pošto je Saša Obradović zainteresovan za njegove usluge i saradnja bi mogla da se obnovi.

Makabi je "ukrao" Sejbena Lija Fenerbahčeu i deluje da bi Lojd zaista mogao da napusti ekipu, a ukoliko se to ne desi, naredna meta je Antonio Blekni.

Blekni je takođe bek skorer koji je studirao na prestižnom LSU univerzitetu zajedno sa Benom Simonsom.

Monako je prvi meč u Evroligi pobedio i to je ostvareno protiv Olimpije iz Milana, a Saša Obradović ništa neće prepustiti slučaju i želi da ima konkurentan tim u svakoj utakmici.
 

Podeli:

Komentari 5

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Gejming

Šire laži po internetu

Stranica Wikipedije za Silent Hill 2 (remake) postala je ratna zona nakon što su neki ljudi konstantno pokušavali da šire lažne informacije o ocenama koje je igra dobila.

HCL

14:15

8 h

Novo Sport Video Menu